Vi er et fællesejet andelsselskab

CARPOW er fremtidens fællesejede ladenetværk

elbiler i danmark

lad op til fremtiden

Handling bag ordene

Danmark har en målsætning om 1 million elbiler i 2030. Det kræver infrastruktur og ladestandere. Fremtidens ladenetværk bør tilhøre alle. Derfor er CARPOW et andelsselskab, hvor andelshavere og medlemmer sammen arbejder for at sætte strøm til den grønne omstilling.

CARPOW a.m.b.a

CARPOW er et fællesejet andelsselskab. Det betyder at fundamentet i selskabet bygger på medbestemmelse og overskudsdeling. Medlemmerne er de boligforeninger, virksomheder og boligejere der benytter CARPOW netværket til at levere strøm til el-bilister. Andelshavere er personer der har investeret i et eller flere andelsbeviser for at gøre fællesskabet stærkere og øge udbredelsen af fremtidens fællesejede ladernetværk.

Både medlemmer og andelshavere af CARPOW får del i årets overskud, og kan stemme ved den årlige generalforsamling. Generalforsamlingen er selskabets øverste myndighed og der stemmes “efter hoveder”, hvilket betyder at alle har én stemme - uanset størrelsen deres engagement.

carpow a.m.b.a

Teamet

carpow co-founder
Sej
Co-founder
Email: sej@carpow.dk
Tlf: +45 2381 0163
carpow co-founder
Kristoffer
Co-founder
Email: kristoffer@carpow.dk
Tlf: +45 4157 1414
carpow co-founder
Rasmus
Co-founder
Email: rasmus@carpow.dk
Tlf. +45 2264 1686

Samarbejdspartnere

Samarbejds-
partnere

Vi er i tæt dialog med kommuner, ejendomsadministratorer, leverandører, lokale håndværkere og entreprenører, for at sikre de bedste vilkår og muligheder for vores medlemmer.
‍Vi søger aktivt at samarbejde med lokale elektrikere og entreprenører der kender de områder de arbejder i, så opsætning af ladestandere kan ske så effektivt som muligt.

Vi samarbejder allerede med:

samarbejdspartner
samarbejdspartner
samarbejdspartner
samarbejdspartner
samarbejdspartner
samarbejdspartner

Kontakt os for at komme med på listen.